Tikru alias Pirkka muutti Suomeen!

Lovestory´s Triumph Tiger

Lovestory´s Triumph Tiger

Maaliskuun lopulla kävimme hakemassa Örebrosta yllä olevan ruskean burmapojan. Tikru on toinen Lovestory´s kissani ja sen taustalta löytyy rakkaan Elsani sisko. Pojan luonne on kertakaikkisen hurmaava. Se vaan puskee ja kehrää ja on maailman onnellisin pikkuburma. Tikru, tai Pirkka, on yhteisomistukseksessa Hovikissan-kissalan kanssa ja asuu siellä korattien ja Seirene Oranginan kaverina.
 

Seirene paras burmakasvattaja myös vuonna 2013!

 

panda

Joku kommentoi, että päivitän sivuja liian harvoin. Se on totta. Olin unohtanut miten pääsen sivuilleni. Onneksi Tiina Räsänen osaa neuvoa tilanteessa jos toisessakin :)

Edellisvuoden tapaan, voitimme myös viime vuonna Burmakissan ystävien parhaan kasvattajan tittelin. Kaunis kasvatusnaaraani Emmi (Hokkuspokkus Elemmírë) oli paras burmasiitosnaaras ja sijoituskollini Vallu (Wildangel’s Valenok of Seirene) paras burmasiitosuros. Tämän lisäksi kasvattini Vivi (SC, NW, WW09, SW Seirene Justify My Love, JW, DVM, DSM) oli paras burma-aikuinen ja samalla kissaliiton paras leikkaamaton lyhytkarva. Suuri kiitos kaikille kasvattien omistajille, sekä Emmin kasvattajalle Pirjolle ja Vallun ”omistajalle” Hildalle.