Kissat

CH Seirene Devil In Disguise ”Venla”
ruskeakilpikonna kastraattinaaras, BUR f
s. 14.02.2004

Venla on Elsan ja Toopen ainoasta pentueesta. Sen oli tarkoitus muuttaa ulkomaille, mutta Elsan leikkaamisen jälkeen minulla ei ollut kasvatusnaarasta ja päätin jättää sen kotiin. Venla on hyvin valikoiva ihmisystäviensä suhteen, sikäli epätyypillinen burmaksi. Se kävi muutamia kertoja näyttelyareenalla ja menestyi hyvin, mutta jossain vaiheessa se ilmoitti, ettei kisat kiinnosta ja se sai jäädä kotikaunottareksi. Sillä oli kaksi pentuetta ja tämän kauniin naaraan linjat ovat kivasti jatkokasvatuksessani.

Sukutaulu

 venla1
Wild Angel’s Valenok of Seirene ”Vallu”
ruskea uros , BUR n
s. 30.11.2011
kasvattaja: Elena Korotaeva, Venäjä

Olin jo useamman vuoden ajan haaveillut amerikkalaisesta burmasta ja vuonna 2012 toive toteutui. Vallu on kaikkea mitä toivoa voi: kaunis, kiltti, upeaturkkinen, keltasilmäinen ja mikä parasta, erittäin vierasta ”verta” suomalaisille burmalinjoille. Vallu on yhteisomistuksessa Enjoy-kissalan kanssa  ja asuu  Tampereella Hildan ja Isä-Brownin kissojen kanssa.  Kiitos Vladimirille ja Elenalle tästä fantastisesta kollista.

Sukutaulu

 Valenok
FIN*Seirene Pandora ”Panda”
ruskea naaras, BUR n
s. 27.11.2012

Panda on Emmin ja Vallun pentueesta. Sen piti alunperin mennä sijoituskissaksi, mutta sopivaa kotia ei tuntunut löytyvän. Kun sille sitten yhtäkkiä olisi ollut useampikin vaihtoehto tarjolla, tajusin, etten haluakaan luopua kaunottarestani. Panda on isänsä kopio niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Toiveena on kasvattaa sillä ainakin yksi pentue.

Sukutaulu

Panda